2013. február 3., vasárnap

PUDINGOS MUFFIN (gluténmentes, cukormentes)

Hozzávalók:

  • 7 db tojás
  • 6 púpos ek mandulaliszt
  • 2 ek update édesítőszer
  • 1 cs sütőpor
  • kb. 0,5 dl tej
  • 0,5 cs tutti frutti pudingpor
  • 0,5 cs tiramisu pudingpor
  • 0,5 l tej
  • ízlés szerint update édesítőszer (vagy édesítő)
  • dió
Elkészítés:
  1. A tojásokat jól kikeverjük a nyírédessel, majd hozzáadjuk a sütőport és mandulalisztet. Alapossan eldolgozzuk, majd a tejet is hozzáadjuk és kikeverjük.
  2. Muffinformába helyezzük a kapszlikat, kb 2-2 evőkanállal teszünk mindegyikbe, majd előmelegített sütőben 10-15 perc alatt aranybarnára sütjük.
  3. Közben a pudingokat megfőzzük és hagyjuk kihűlni.
  4. Ha a muffin és a puding is kihűlt, akkor megkenjük a muffinok tetejét a pudingokkal. A tetejét dióval díszítjük! Ebből a mennyiségből annyi lett, amennyi a képen látható! Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése