2013. február 2., szombat

TEJSZÍNES HAMIS PÁSZTORTARHONYA

Hozzávalók:

Elkészítés:
  1. A tarhonyát megfőzzük.
  2. A hagymát megpucoljuk, és apróra vágjuk. A szalonnát, a sonkát és a paradicsomot apróra vágjuk.
  3. A hagymát olajon megpirítjuk félig, majd sózzuk, és hozzáadjuk a szalonna kockákat.
  4. Összepirítjuk őket, majd hozzáadjuk a sonkát, paradicsomot és kukoricát.
  5. Az egészet összesütjük.
  6. Egy tálba tesszük a tejszínt, a tejfölt, a borsot, a magyaros fűszerkeveréket és sót. Ezt jól kikeverjük, majd a megpirult dolgokra öntjük.
  7. Alapossan összekeverjük, majd rottyanásig főzzük.
  8. Majd legvégül hozzáadjuk a megfőtt tarhonyát, összekeverjük, és kb. 5 percig főzzük. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése