2013. február 3., vasárnap

SÜTŐZACSKÓBAN SÜLT TÁRKONYOS CSIRKESZÁRNYAK

Hozzávalók:

Elkészítés:
  1. A csirkeszárnyról, ha maradt még rajta, akkor lepörzsöljük a "tollakat". Majd alapossan megmossuk.
  2. Az olajból, sóból, tárkonyból, metélőhagymából, petrezselyemből egy pácot készítünk, amelyben alaposan megforgatjuk a csirkeszárnyakat.
  3. Majd egy sütőzacskóba beletesszük, és a maradék pácot is hozzáöntjük. Bekötjük a zsacskó száját, és egy tepsibe tesszük, majd megszurkáljuk.
  4. Kb. 30 percig pároljuk, puhítjuk, majd szétvágjuk a zacskót, és kb. 15 percet sütjük még, hogy szép színe legyen. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése