2013. február 1., péntek

KÍNAI PIKÁNS SÜLT OLDALAS

Hozzávalók:

  • 80 dkg oldalas
  • olaj
  • kínai fűszerkeverék
  • metélőhagyma (friss vagy szárított)
  • petrezselyem (friss vagy szárított)
  • bors
Elkészítés:
  1. Az oldalasokat jól megmossuk.
  2. Az olajból, a kínai fűszerből, metélőhagymából, petrezselyemből, sóból és borsból csinálunk egy keveréket.
  3. Az oldalasokat megkenjük vele, majd sorban lerakosgatjuk egy tepsibe, és a maradék szószt elosztjuk rajta.
  4. Alufóliával letakarjuk és kb. 40 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és még egy negyed órát sütjük a fólia nélkül. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése