2013. február 2., szombat

BORSÓS-ZÖLDFŰSZERES KARAJ PENNÉVEL SÜTVE

Hozzávalók:

  • 1 cs penne tészta
  • 0,6 kg karaj
  • 1 doboz zöldborsó
  • olaj
  • bors
  • metélőhagyma
  • petrezselyem
  • 2 nagy doboz tejföl
  • 6-8 szelet lapkasajt
Elkészítés:
  1. A penne tésztát kifőzzük.
  2. A karajt apró kockákra vágjuk, és jól megmossuk, majd besózzuk. Olajon megpirítjuk.
  3. Egy tálba a tejfölhöz hozzáadjuk a zöldborsót, petrezselymet, metélőhagymát és borsot. Alapossan összekeverjük.
  4. Ezt hozzáöntjük a karajhoz, majd rottyanásig főzzük.
  5. Majd a kifőtt penne tésztához hozzákeverjük, majd egy tepsibe öntjük az egészet.
  6. A tetejére elhelyezzük a lapkasajtot, és addig sütjük, míg rá nem olvad a sajt, és szép színe nem lesz! Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése