2013. február 1., péntek

METÉLŐHAGYMÁS CSIRKECOMBOK KRUMPLIVAL (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKORMENTES)

Hozzávalók:
Elkészítés:
  1. A csirkének leszedjük a bőrét, majd alaposan megmossuk.
  2. A krumplit megpucoljuk, majd kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, majd karikákra vágjuk.
  3. Egy tálba tesszük a csirkét és a hagymát.
  4. Egy kisebb tálban az olajból, metélőhagymából, petrezselyemből, sóból és borsból egy sütőkeveréket készítünk. Ha kész akkor ráöntjük a hagymás csirkére. Jól összekeverjük a kezünkkel, hogy mindenhova jusson.
  5. Fogunk egy sütőzacskót és beletesszük az egészet, majd rátesszük a krumplit és összekötjük. Beletesszük egy tepsibe. A zacskót néhány helyen tűvel kilyukasztgatjuk.
  6. 180 fokon kb. 45 percet így sütjük. Majd kivesszük, a zacskót szétvágjuk és óvatosan a tepsibe fordítjuk az ételt. Majd visszatesszük a sütőbe sülni, pirulni még kb. 15-20 percet. Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése