2013. február 3., vasárnap

JOGHURTOS-MAJONÉZES SALÁTA

Hozzávalók:
  • 30 dkg fagyasztott zöldség
  • 1 konzerv gomba
  • 1 konzerv zöldborsó
  • 1 nagy pohár joghurt
  • 1 ü (kb. 420 g) majonéz
  • 4 ek mustár
  • 1,5 kis pohár tejföl
  • cukor
  • bors
  • vaj vagy olaj
Elkészítés:
  1. A zöldségeket összepároljuk egy kis vajban vagy olajban.
  2. A joghurtot, majonézt, mustárt, tejfölt alapossan kikeverjük, majd ízlés szerint hozzáadunk sót, borsot és egy kis cukrot.
  3. Ha a zöldség jól összepárolódott, és némileg meghűlt, akkor hozzáadjuk a majonézes keverékhez, és ezzel is jól elkeverjük. Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése