Hozzávalók:
40 dkg főtt, áttört burgonya
20 dkg barna rizsliszt
10 dkg köles liszt
4 dkg útifűmaghéj
1 cs sütőpor
1,5 dl víz
1 dl növényi tejföl
10 dkg margarin
só
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük.
A burgonyát, növényi tejfölt, margarint összedolgozzuk.
Majd hozzáadjuk a lisztes keverékhez.
Összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a vizet és jól kigyúrjuk.
Barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kb. két ujjnyira kinyújtjuk.
Szaggatjuk, majd tetejüket vékonyan olajozzuk, bevagdossuk és sütőpapíros tepsire tesszük őket.
180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése