2025. március 11., kedd

Édesburgonyás brownie ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán)

 


Hozzávalók:

15 dkg barna rizsliszt

7 dkg cirok liszt

4 dkg édesítő (1:4)

3,8 dkg útifűmaghéj

7 g sütőpor

25 dkg ádesburgonya - megfőzve - össze tőrve

2 dl növényi tej

3 dkg holland kakaópor

20 dkg házi csokoládé - olvasztva

5 dkg margarin - olvasztva

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük.

Az édesburgonyához adjuk a margarint, házi csokit, növényi tejet, és jól kikeverjük.

Majd hozzáadjuk a száraz alapanyagokahoz és alaposan összekeverjük.

Sütőpapírral bélelt tepsibe ( 21x21 ) öntjük, majd 180 fokos sütőben kb. 25 - 30 perc alatt megsütjük.Hozzávalók:

15 dkg barna rizsliszt

7 dkg cirok liszt

4 dkg édesítő (1:4)

3,8 dkg útifűmaghéj

7 g sütőpor

25 dkg ádesburgonya - megfőzve - össze tőrve

2 dl növényi tej

3 dkg holland kakaópor

20 dkg házi csokoládé - olvasztva

5 dkg margarin - olvasztva

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük.

Az édesburgonyához adjuk a margarint, házi csokit, növényi tejet, és jól kikeverjük.

Majd hozzáadjuk a száraz alapanyagokahoz és alaposan összekeverjük.

Sütőpapírral bélelt tepsibe ( 21x21 ) öntjük, majd 180 fokos sütőben kb. 25 - 30 perc alatt megsütjük.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése