Hozzávalók:
Hozzávalók:
Piskóta:
15 dkg barna rizsliszt
7,5 dkg köles liszt
4 dkg édesítő
0,8 dkg útifűmaghéj őrlemény
2,2 dkg holland kakaópor
5 g sütőpor
2,5 dl víz
Krém:
3 dl növényi tejszín - cukormentes - felverhető
50 dkg alma
ízlés szerint édesítő
ízlés szerint fahéj
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, hozzáadjuk a vizet, kikeverjük.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük ( 21x21 cm ), majd 180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
A krémhez az almákat alaposan megmossuk, majd lereszeljük, levét kinyomkodjuk.
A tejszínt az édesítővel kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk az almát és a fahéjat, és kikeverjük.
A megsült és kihűlt piskótát kettévágjuk, megtöljük a krém két harmad részével, majd a tetejét is azzal borítjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése