Hozzávalók:
20 dkg MedHusa Great gluténmentes prémium zabpehely
15 dkg MedHusa Great gluténmentes zabpehelyliszt
6 dkg mazsola
10 dkg apróra vágott dió
5 g sütőpor
8 dkg gluténmentes - cukormentes - vegán csokoládé - tördelve
15 dkg margarin
0,75 dl növényi tej
ízlés szerint édesítő
+ gluténmentes - cukormentes - vegán csokoládé olvasztva a forgatáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, jó alaposan elkeverjük, majd beledolgozzuk a margarint, majd pedig a növényi tejet.
10 részre osztjuk, majd golyókat formázunk belőle.
Sütőpapíros tepsire tesszük őket - egymástól kicsit távol, majd 180 fokos sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.
Majd az egyik oldalát becsokizzuk, ha meghűlt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése