2025. március 5., szerda

Almás - diós zabsüti ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán)


Hozzávalók:

25 dkg alma

15 dkg MedHusa Great gluténmentes prémium zabpehely

15 dkg MedHusa Great gluténmentes zabpehelyliszt

6 g sütőpor

2,5 dl víz

1 dkg útifűmaghéj

1 kk citromlé

10 dkg dió - apróra vágva

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan összekeverjük.

Az almát megmossuk, lereszeljük, kinyomkodjuk.

Hozzáadjuk a száraz alapanyagokhoz a vízzel együtt, majd alaposan összekeverjük.

Hagyjuk állni kb. 10 percet.

Majd sütőpapíros tepsibe öntjük ( 21x21 ), majd 180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.









 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése