Hozzávalók:
35 dkg Mester család süteményliszt
5 dkg Mester család holland kakaópor
1,5 dkg Mester család útifűmaghéj
4 dkg Mester család édesítő
5 dl víz
6 g Mester család sütőpor
Krém:
2,5 dl növényi tejszín - felverhető
15 dkg ananász ( lehet konzerv is, de akkor cukormentes )
ízlés szerint porédesítő
+ 10 dkg Mester család diabetikus étbevonó
+ kókuszreszelék a szóráshoz
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk a vizet.
Jól kikeverjük, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát ( gáztepsi méret ) és 180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.
Ha megsült, akkor konyharuha segítségével feltekerjük, hagyjuk kihűlni.
A tejszínt kemény habbá verjük, hozzádolgozzuk a porédesítőt.
Ha meghűlt a piskóta, akkor megtöltjük a tejszínnnel, megszórjuk ananász darabokkal, majd feltekerjük.
Olvasztott csokival borítjuk, megszórjuk kókuszreszelékkel, és teszünk rá ananászt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése