Hozzávalók:
15 dkg Mester család süteményliszt
20 dkg Mester család házi kenyérliszt
5 dkg Mester család foszlós kalács liszt
4 dkg Mester család édesítő (1:4)
10 dkg margarin
2,8 dl növényi tej
1 cs porélesztő
Krém:
80 g Mester család csokoládés pudingpor
5 dl növényi tej
ízlés szerint édesítő
5 dkg Mester család diabetikus étbevonó
5 dkg margarin
+ Mester család diabetikus étbevonó - olvasztva - tetejére
Elkészítés:
Az alaphoz a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, beledolgozzuk a margarint, majd pedig a növényi tejet.
Meleg helyen egy órát kelesztjük.
Majd szilikon lapon átdolgozzuk, kinyújtjuk, összehajtjuk.
Ezt ismételjük meg még kétszer, majd a végén kb 2 ujjnyi vastagra nyújtsuk.
Majd vágjuk 8 db egyforma téglalapra, és tegyük sütőpapíros tepsire őket.
180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
A krémhez a pudingport, édesítőt és növényi tejet egy lábasban kikeverjük, sűrűre főzzük, majd belekeverjük a margarint és az étbevonót.
Négy téglalapr osszuk el a krémet, majd fedjük le egy másik téglalappal és borítsuk be az olvasztott étbevonóval.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése