Hozzávalók:
10 dkg barna rizsliszt
5 dkg köles liszt
10 dkg tápióka keményítő ( Metser család vagy Its Us )
1,5 dkg útifűmaghéj
5 g sütőpor
só
2,5 dl víz
1 ek citroml
Töltelék:
15 dkg növényi sajt - reszelve
5 dkg margarin
ízlés szerint zöldfűszer
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
+ szezámmag a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, jó alaposan összedolgozzuk.
Barna rizslisztes lapon átdolgozzuk, majd hosszúkás téglalap alakba kinyújtjuk.
Kikeverjük a reszelt növényi sajtot, margarint és fűszereket.
A kinyújtott tészta egyik hosszanti oldalát megkenjük vele, majd a másikat ráhajtjuk, szélét lenyomkodjuk, majd felvagdossuk kis falatokra.
Sütőpapíros tepsire tesszük, olajjal vékonyan lekenjük, majd szezámmaggal megszórjuk.
180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése