Hozzávalók:
50 dkg Mester család süteményliszt
20 dkg margarin
5 g Mester család sütőpor
4 dkg Mester család édesítő (1:4)
7,5 dkg chia mag
4-5 ek növényi tej
Krém:
20 dkg darált dió
10 dkg margarin
60 g Mester család vaníliás pudingpor
4 dl növényi tej
ízlés szerint édesítő
+ Mester család diabetikus étbevonó - tetejére - olvasztva
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, hozzádolgozzuk a margarint és a növényi tejet.
Lefóliázzuk és 30 percet a hűtőbe tesszük.
Majd hat egyenlő részre osztjuk, kinyújtjuk őket ( 20x20 - as tepsi méretre ).
A krémhez a pudingport, édesítőt és növényi tejet kikeverjük egy lábasban, sűrűre főzzük.
Majd belekeverjük a margarint és a diót.
Ha meghűlt, akkor az egyik lapot a tepsibe tesszük erre krém... és így tovább, amíg el nem fogy, a tetejére is tészta lap kerüljön.
Majd 180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
A tetejét olvasztott csokival borítjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése