Hozzávalók:
70 dkg burgonya
50 dkg ChefGomba - Csiperke
20 dkg sárgarépa
1 db Tv paprika
25 dkg növényi mascarpone
só
bors
zöldfűszerek
Öntet:
1,5 dl növényi tejföl
1 dl növényi tejszín
2,5 dl növényi tej
4 dkg gluténmentes sörélesztópehely
2 ek barna rizsliszt
3 ek olaj
Elkészítés:
A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, karikákra vágjuk, majd megfőzzük.
A gombát megmossuk, felszeletejük.
A paprikát is megmossuk, apróra vágjuk.
A répát megpucoljuk, megmossuk, lereszeljük.
A paprikát megpirítjuk az olajon.
Hozzáadjuk a répát és a gombát, sózzuk, fűszerezzük ízlés szerint, alaposan összekeverjük, puhára pároljuk.
Hozzákeverjük a mascarponét és kb. 10 percig főzzük.
Egy tálat vékonyan kiolajozunk, a burgonyát alulra tesszük, majd rá a gombás keveréket.
Majd az öntet alapanyagait kikeverjük és a tetejére egyengetjük.
180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése