Hozzávalók:
Piskóta:
12,5 dkg barna rizsliszt
3 dkg tápióka keményítő ( Mester család vagy Its Us)
2 dkg útifűmaghéj
5 dkg köles liszt
2 dkg holland kakaópor
4 dkg édesítő (1:49
6 g sütőpor
2 dl víz
1 ek citromlé
Krém:
15 dkg köluszreszelék
ízlés szerint édesítő
2 dl kókuszkrém
5 dkg barna rizsliszt
1 ek vanília aroma
2 dl kókusztej
+ olvasztott házi csokoládé a tetejére
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól kikeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe ( 21 x 23 ) tesszük és 180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük ( tűpróba! ).
A krémhez az alapanyagokat egy lábasban kikeverjük, majd sűrűre főzzük.
Ha megsült a piskóta, akkor a tetejére oszlatjuk, majd olvasztott csokival borítjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése