Hozzávalók:
25 dkg MedHusa Great gluténmentes zabpehelyliszt
15 dkg MedHusa Great gluténmentes prémium zabpehely
só
8 g sütőpor
1 ek citromlé
10 dkg margarin
20 dkg növényi joghurt
2 dl víz
1 dkg útifűmaghéj
+ MedHusa Great gluténmentes zabpehelyliszt a nyújtáshoz
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, beledolgozzuk a margarint, majd pedig a joghurtot, vizet és citromlevet.
Jól összedolgozzuk.
Majd lisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk kb. két ujjnyi vastagra.
Szaggatjuk ( én most apró pogácsa szaggatót használtam ).
Sütőpapíros tepsire tesszük őket, vékonyan leolajozzuk a tetejüket, majd bevagdossuk.
180 fokos sütőben kb. 25 - 30 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése