Hozzávalók:
- 12 db csirkeszárny
- 6 db nagy fej hagyma
A páchoz:
- worcestershire-szósz
- chilipaprika örlemény
- majoranna
- ételízesítő
- napraforgó olaj
- sütőzacskó
Elkészítés:
- A csirkeszárnyakat jól megmossuk, majd lepörzsöljük az apróbb, maradék tolakat, pihéket, ami esetleg rajta maradt. Majd újból jól megmossuk.
- A hagymákat megpucoljuk, megmossuk, és vastagabb karikákra vágjuk.
- A worcestershire-szószból, a chilipaprika örleményből, a majorannából, az ételízesítőből és az olajból kikeverjük a pácot.
- A csirkeszárnyakat és hagymát ebbe jól beleforgatjuk.
- Hagyjuk benne 1-2 órát, de ha nincs sok időnk, akkor rögtön mehet a sütőzacskóba.
- 30 percet sütjük, majd utána kivágjuk a zacskót, és még kb. 15-20 percet sütjük. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése