2013. január 30., szerda

TEJFÖLÖS-TÁRKONYOS SÜLT CSIRKECOMBOK (GLUTÉN,TOJÁS,CUKORMENTES)

Hozzávalók:

Elkészítés:
  1. A csirkét jól megmossuk, majd a bőrét leszedjük, és ismét  megmossuk.
  2. A tejfölt, olajat, sót, borsot, tárkonyt összekeverjük.
  3. Beleforgatjuk a csirkecombokat, majd enyhén kiolajozott tepsibe rakosgatjuk.
  4. A maradék öntetet a tetején elosszuk.
  5. Alufóliával letakarjuk, és 35 percig puhítjuk.
  6. A mozzarella sajtot fel karikázzuk, és amikor leszedjük a húsról a fóliát, akkor rárakosgatjuk.
  7. 15-20 percig sütjük még, amíg szép barnás színe nem lesz. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése