2013. január 25., péntek

TEJFÖLÖS-GOMBÁS CSIRKECOMBOK GLUTÉNMENTES TÉSZTÁVAL

Hozzávalók:

  • 8 db felső csirkecomb
  • 4 nagy fej hagyma
  • 8 nagy fej gomba
  • 2 nagy doboz tejföl
  • 15 dkg reszelt sajt
  • bors
  • 1 zacskó gluténmentes tészta
  • olaj
Elkészítés:
  1. A hagymát megpucoljuk, megmossuk és karikákra vágjuk, majd a gombát is megpucoljuk, megmossuk és feldaraboljuk.
  2. A csirkecombokról leszedjük a bőrét és alaposan megmossuk.
  3. Fogunk egy tepsit és az aljára olajat teszünk, belerakjuk a csirkecombokat, majd a tetejére a hagymát és a gombát.
  4. Ezt egy kis olajjal meglocsoljuk, majd fóliát teszünk rá, éskb. 25 -30 percet hagyjuk puhulni.
  5. A tejfölt a reszelt sajttal összekeverjük, majd ha letelt a puhulási ideje a csirkének, akkor leszedjük róla a fóliát és ráöntjük. Majd egy jó 20 percet sütjük tovább.
  6. Közben a tésztát megfőzzük, és ha kész a csirke, lehet is tálalni. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése