2013. január 29., kedd

LECSÓS PAPRIKÁS KRUMPLI KOLBÁSSZAL (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKORMENTES)

Hozzávalók:
Elkészítés:
  1. A hagymát megpucoljuk, majd apró darabokra vágjuk, a krumplit is megpucoljuk, és csíkokra vágjuk. A paradicsomot és paprikát megmossuk, és karikákra vágjuk.
  2. Olajon a hagymát üvegesre pároljuk, pirítjuk.
  3. Sót, borsot és pirospaprikát teszünk rá ízlés szerint, jól elkavarjuk, majd beletesszük a paradicsomot és paprikát, átforgatjuk benne.
  4. A kolbászt karikákra vágjuk, majd azt is beletesszük, és végül jön a krumpli.
  5. Jól összekeverjük, majd felöntjük vízzel, hogy félig ellepje.
  6. Lefedjük, és addig főzzük, puhítjuk, míg a leve el nem fő, és a krumpli nem lesz puha.
  7. Ha szükséges, akkor adunk még hozzá vizet. Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése