2014. október 22., szerda
LENMAGLISZTES KENYÉR ÉS ZSÖMLE (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
35 dkg Nutri free mix per pane (itt találod)
2 ek útifűmaghéj(itt találod)
só
5 dkg Nutri free mix per Fibra+ (itt találod)
15 dkg lenmagliszt (itt találod)
1 ek olaj
2,5 dkg élesztő
kb 5 dl víz
Elkészítés:
Az élesztőt felfuttatjuk a vízben, majd az összes többi alapanyaggal együtt alaposan kidolgozzuk.
Hagyjuk állni egy órát, majd nedves vagy olajos kézzel formázzuk , megszórjuk lenmaggal és 200 fokra előmelegített sütőben kb 40 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése