Alapanyagok:
Ételallergia abc
Fasírt:
1 kg darált hús
20 dkg növényi sajt
1 szál házi kolbász
2 fej hagyma
3 fej fokhagyma
só
bors
pirospaprika
4 db tojás
majoranna
1 kg darált hús
20 dkg növényi sajt
1 szál házi kolbász
2 fej hagyma
3 fej fokhagyma
só
bors
pirospaprika
4 db tojás
majoranna
Elkészítés:
A darált húson kívül mindent egy turmixban össze aprítunk, majd a hússal alaposan összegyúrjuk, majd fasírt golyócskaként kisütjük.
A darált húson kívül mindent egy turmixban össze aprítunk, majd a hússal alaposan összegyúrjuk, majd fasírt golyócskaként kisütjük.
Tejmentes franciasaláta:
házi majonéz
mustár
rizskrém (tejfőzővel készített) - a tejfölt kívállóan pótolja
só
bors
pirospaprika
zöldségmix
A zöldséget megpároljuk, majd a többi alapanyagot jól kikeverjük, majd összeforgatjuk.
házi majonéz
mustár
rizskrém (tejfőzővel készített) - a tejfölt kívállóan pótolja
só
bors
pirospaprika
zöldségmix
A zöldséget megpároljuk, majd a többi alapanyagot jól kikeverjük, majd összeforgatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése