2015. február 17., kedd

PIKÁNS FASÍRT FRANCIASALÁTÁVAL (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia abc

Fasírt:
1 kg darált hús
20 dkg növényi sajt
1 szál házi kolbász
2 fej hagyma
3 fej fokhagyma

bors
pirospaprika
4 db tojás
majoranna
Elkészítés:
A darált húson kívül mindent egy turmixban össze aprítunk, majd a hússal alaposan összegyúrjuk, majd fasírt golyócskaként kisütjük.
Tejmentes franciasaláta:
házi majonéz
mustár
rizskrém (tejfőzővel készített) - a tejfölt kívállóan pótolja

bors
pirospaprika
zöldségmix
A zöldséget megpároljuk, majd a többi alapanyagot jól kikeverjük, majd összeforgatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése