2016. július 1., péntek
MEGGYES - CSOKIS MESTER PISKÓTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
5 db tojás
6 gr mester holland kakaópor
15,5 dkg Mester sütiliszt
1 dl víz
2 ek Nocarb 1:7 édesítő
2 dkg útifűmaghéj
2-3 dkg mester diabetikus étbevonó
10 dkg meggy
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk, majd óvatosan beleforgatjuk a többi alapanyagot.
Szilikon formába öntjük, majd a csokit és a meggyet a tetejére tesszük.
180 fokos sütőben kb 20-30 perc alatt megsütjük. (tűpróba)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése