2016. augusztus 1., hétfő
HAMIS KENYÉRLÁNGOS (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
1 cs Mester pizzaliszt
2,5 dl víz
1 ek margarin
3 gr élesztő
+ 1 cs Mester pizzaszósz
+ zöldségek
+ növényi sajt helyettesítő
Elkészítés:
Az alapanyagokat jó alaposan kikeverjük, kidolgozzuk, majd egy szilikon formába öntjük (ne legyen vékony, hanem kicsit vastagabb, ezáltal lesz kenyérlángos méretű).
Majd a pizzaszószt kikeverjük vízzel, rátesszük a tésztára, majd megszórjuk vegyes zöldséggel, sajthelyettesítővel, kb 15 percig 40 fokon sütjük, majd kb 15-20 percig sütjük mg 180 fokon.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése