2018. november 8., csütörtök
MAGOS ZSEMLÉK (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
50 dkg Naturbit Alfa Mix (ITT)
2 ek Naturbit Hajdina liszt (ITT)
0,5 ek útifűmaghéj
1 ek sörélesztőpehely
1 cs porélesztő
4,9 dl víz
2 ek olaj
+ olaj a kenéshez
+ lenmag a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat jó alaposa elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól összedolgozzuk, majd beledolgozzuk az olajat. Majd zsemléket formázunk és sütőpapíros tepsire tesszük. Olajjal vékonyan lekenjük, majd lenmaggal megszórjuk. 50 fokos sütőben 45 percet kelesztjük, majd kb 35 - 40 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése