Hozzávalók:
Piskóta:
15 dkg barna rizsliszt
7,5 dkg köles liszt
10 dkg tápióka keményítő
3 dkg útifűmaghéj
5 dkg édesítő (1.4)
1 cs sütőpor
5 dkg Nutriversum vegan pro - csokoládés
5 dl víz
1 ek citromlé
Krém:
1.
15 dkg Nutriversum diókrém
10 dkg Nutriversum Barack Jam
2.
10 dkg Nutriversum Vegan Pro - barackos joghurtos
12 dkg barna rizsliszt
ízlés szerint édesítő
5 dl növényi tej
+ Nutriversum Protein Crunchy - étcsokis a szóráshoz
+ olaj a forma kenéséhez
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól kikeverjük.
Egy pite formát vékonyan kiolajozunk, majd beletesszük a masszát, elegyengetjük, majd 180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
Az első krém alapanyagait kikeverjük.
Majd a második krém alapanyagait egy lábasba tesszük, alaposan kikeverjük, majd sűrűre főzzük.
Ha megsült és kihűlt a piskóta akkor először a diós krémmel megkenjük, majd erre jön a barackos krém, a tetejére protein crunchyt szórunk.
Hagyjuk 1-2 órát állni, majd fogyasztható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése