2014. november 3., hétfő
KARÁCSONYI PALACSINTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
3 db tojás
20 dkg Nutri free mix per pane (itt találod)
10 dkg kókuszliszt (itt találod)
10 dkg sárgabarack mag liszt (itt találod)
édesítő
1 ek olvasztott vaj
annyi ásványvíz (nekem kb 1,5 l volt), hogy jó tésztát kapjunk.
Töltelék:
1,5 kg alma
fahéj
méz
mézeskalács fűszer
darált dió
Teteje:
kókuszkrém
méz
mézeskalács fűszer
Elkészítés:
A palacsinta hozzávalóit alaposan kikeverjük.
Majd sorban kisütjük.
Az almát megmossuk, megpucoljuk, feldaraboljuk, és a többi hozzávalóval együtt össze pároljuk.
A tetejére való krémet kikeverjük.
Majd sorban töltögetjük.
Palacsinta, almás töltelék, darált dió..........
Végül az ízesített kókuszkrémmel megkenjük.
Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése