2014. november 1., szombat
MUSTÁROS CSIRKE (GLUTÉN, TEJ, TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES, SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
1 db egész csirkemell
mandulatej
rozmaring
só
mustár (legjobb a házi)
kókuszolaj
Elkészítés:
A csirkét előző este megmossuk és egy kis mandulatejbe tesszük, és megsózzuk , illetve rozmaringot szórunk rá.
Másnap feldaraboljuk apró kockákra, majd kókuszolajon megpirítjuk, majd hagyjuk puhulni, félidőnél hozzá adjuk a mustárt, kb 4-5 ek.
Közben kifőzzük a tésztát (ezt a fajtát használtam), majd ha kész a hús, akkor tálalható.
Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése