2015. június 30., kedd
MEGGYLEKVÁROS VULKÁN SÜTI (GLUTÉN,TEJ, TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Na szóval..elromlott a kis mérlegem..lemerült az elem.. úgyhogy deka helyett mérő poharaztam D
Hozzávalók:
2 dl Nutri free mix per pane (itt találod)
2 dl Nutri free mix per pasta fresca (itt találod)
2 dl Schar universal
1 cs porélesztő
3 dl víz
1 ek útifűmaghéj (itt találod)
édesítő
házi meggylekvár
Olvasztott növényi vaj vagy olaj a kenéshez (tojás fogyasztók tojással kenhetik)
Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk kelni egy órát.
Majd kinyújtjuk, nagyobb pogácsa formával, vagy bögrével szaggatjuk.
Minden másodikat bevagdossuk.
Egy egy darabot megkenünk lekvárral, majd rá jön egy bevagdosott, a széleit lenyomkodjuk.
180 fokra, a sütiket megkenjük olvasztott növényi vajjal , vagy olajjal, tojás fogyasztók tojással, majd kb 25-30 perc alatt megsütjük.
Porédesítővel megszórva tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése