2015. július 25., szombat

ALMÁS CSOMAG (GLUTÉN,TOJÁS,HOZZÁ ADOTT CUKOR, SZÓJAMENTES)




Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
10 dkg Farmo Fibrepast cake mix (itt találod)
10 dkg Nutri free pasta fresca (itt találod)
15 dkg nutri free mix per pane (itt találod)
1 ek útifűmaghéj (itt találod)
1 cs porélesztő
édesítő
csipet só
2 dl víz
1,5 dl rizskrém - alpro

Töltelék:
1 kg alma
méz
fahéj
1 ek citromlé

+olvasztott növényi margarin (tojás fogyasztóknak tojás) a kenéshez

Elkészítés:
Az almákat megmossuk, felszeleteljük, majd a mézzel, citromlével és fahéjjal megpároljuk.
A tészta hozzávalóit kidolgozzuk, majd hagyjuk egy órát kelni.
Az idő lejárta után, lisztezett deszkán átgyúrjuk, kinyújtjuk, kockákra szeleteljük (négy nagyobb darab, vagy nyolc kisebb).
Megtöltjük almával, majd a két szélét ráhajtjuk, megnyomkodjuk, a másik két szélét csak egy picit hajtjuk fel.
Olvasztott növényi vajjal megkenjük (tojás fogyasztók tojással), majd 180 fokra előmelegített sütőben kb 30-35 perc alatt légkeverésen megsütjük.






Kettészelve:



NUTRI FREE TERMÉKEKET A LEGJOBB ÁRON:
ÉTELALLERGIA ABC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése