Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
30 dkg házi babapiskóta - itt találod (vagy diétánknak megfelelő keksz)
14 dkg növényi margarin
15 dkg méz / agavé szirup
5 dkg mandula
Krém:
10 dkg málna
2 ek méz / agavé szirup
2 doboz kókusz vagy rizskrém - Alpro
konjak liszt / vagy zselatinfix / vagy zselatin / agar-agar
6 dkg mazsola (gluténmentes)
Elkészítés:
A süti alapot jó alaposan összeturmixoljuk, majd az 1/3 át egy tortaformába nyomkodjuk.
A krém hozzávalóit összeturmixoljuk, majd a felét ráegyengetjük a kekszes morzsa alapra, majd jön megint egy adag morzsa, megint krém, és lezárjuk morzsával.
Egy éjjelre a hűtőbe tesszük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése