2017. augusztus 17., csütörtök
DIÓS LINZER (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
25 dkg darált dió
25 dkg Mester család süteményliszt
1,5 ek édesítő (1:4)
8 gr Orgran tojáspótló + 10 ek víz elkeverve
4 gr sütőpor
20 dkg margarin
+ baracklekvár
+ rizsliszt a gyújtáshoz
Elkészítés:
A lisztet, diót, édesítőt és sütőport egy tálba tesszük, elkeverjük. Majd hozzáadjuk a tojáspótlót, azt is elkeverjük benne, majd hozzáadjuk a margarint és alaposan összedolgozzuk. Majd 30 percre hűtőbe tesszük.
Majd rizslisztes lapon kinyújtjuk és szaggatjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük és 180 fokra előmelegített sütőben kb 8-10 perc alatt megsütjük. Majd ha kihűlt, akkor lekvárral töltjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése