2018. január 14., vasárnap
DUPLÁN KAKAÓS CSIGA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
10 dkg Nocarb kakaós muffinpor
10 dkg Nocarb B&B buci és bagett
1,5 ek édesítő (1:4)
2 dl víz
2 db tojás
20 gr holland kakaópor
Töltelék:
5-6 dkg mentes csoki olvasztva
4 ek holland kakaópor ízlés szerint édesítő (por alakban)
+ rizstejszín / kókusztejszín
Elkészítés:
A tészta alapanyagait egy tálba tesszük, majd alaposan összedolgozzuk.
Majd szilikon lapon kinyújtjuk.
A krém alapanyagait egy tálban kikeverjük (sűrű massza legyen!), majd megkenjük vele a tésztát. Feltekerjük és felvagdossuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük, majd 180 fokon kb 25-30 perc alatt megsütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése