2014. augusztus 6., szerda

GESZTENYÉS-VANÍLIÁS TORTA (GLUTÉN,TEJ,CUKORMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
Piskóta:
1 cs cukrozatlan gesztenyemassza
3 ek Farmo low protein liszt
édesítő
1 cs sütőpor
4 db tojás

Tetejére:
1 cs Haas vaníliás gl mentes pudingpor
édesítő
3 dl kókusztej (lehet felesbe vízzel is)

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit kikeverjük alaposan, majd szilikon pite formába öntjük.
Kb 20-25 perc alatt megsütjük előmelegített sütőben 180 fokon légkeverésen.
A pudingot elkészítjük, majd a megsült piskóta tetejére öntjük, majd mandulával díszítjük.
Jó étvágyat!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése