2014. augusztus 10., vasárnap

KAKAÓS CSIGA (GLUTÉN,TEJ,SZÓJA,CUKORMENTES)

Mindig mondom, azért mert ételallergiások vagyunk, nem kell lemondanunk a finomságokról.
Íme a következő bizonyíték... Eszméletlen finom kakaós csiga, én a két év alatt nem ettem ilyen finom... Érdemes kipróbálni!!!!





Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
1 cs porélesztő
2 db tojás
7 dkg vaj
¾  ek Dia Édes 1:12 folyékony édesítő
kb. 2 dl víz
csipet só

olaj + 1 db tojás a kenéshez
kakaó – cukrozatlan

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit robotgéppel kikeverem, majd lefedve hagyom kelni kb 1-1,5 órát.
Majd lisztezett deszkán átgyúróm, kinyújtom, megkenem olajjal, megszórom kakaóporral, majd nyírfacukorral, feltekerem, felvagdosom.
Sütőpapíros tepsire teszem, majd olajos tojással megkenem.
180 fokra előmelegített sütőben légkeverésen kb 20-30 perc alatt megsütöm.
Jó étvágyat!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése