2014. augusztus 17., vasárnap

MANDULÁS MADÁRTEJ (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
0,5 dl mandulatej
0,5 dl víz
ízlés szerint édesítő
4 db tojás
0,5 cs Haas – hólabda pudingpor
mandulaforgács

Elkészítés:
A tejet a vízzel és édesítővel feltesszük forrni.
Közben a fehérjéből kemény habot verünk, amihez mandulaforgácsot adunk.
Amikor a tej forr, beletesszük a kikevert tojássárgáját a pudingporral, kikeverjük, majd fagyi kiszedő kanállal bele „szaggatjuk” a habot, amit így kifőzünk.
Majd hagyjuk jól kihűlni. (a habot és a tejet ízlés szerint lehet külön is vagy egybe is hűteni).
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése