Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
5 db tojás
4 ek gluténmentes lisztkeverék
édesítő
1 cs sütőpor vagy 1 késhegynyi szódabikarbóna
1 ek útifűmaghéj
1 ek cukrozatlan kakaópor
2.3 ek víz
Töltelék:
1 cs (25 dkg ) cukrozatlan gesztenyemassza
édesítő
5 ek házi kókusztej
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit összeturmixoljuk, majd sütőpapíros
tepsire tesszük, kb 15-20 perc alatt megsütjük egy nagy téglalappá, majd míg
forró, konyharuha segítségével feltekerjük, és így hagyjuk kihűlni.
A gesztenyemasszát kikeverjük a tejjel és édesítővel (lehet
tenni bele rumaromát is), majd ha kihűlt a piskóta, akkor megkenjük vele.
Visszatekerjük, és házi csokit teszünk a tetejére.
Majd hagyjuk egy éjjelt összeállni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése