Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
6 db tojás
édesítő
4 ek kókuszliszt
1,5 ek útifűmaghéj
1 ek cukrozatlan kakaópor
1 késh szódabikarbóna
Krém:
4 db tojássárgája
3 dl kókusztej
édesítő
fél csomag vaníliapudingpor
Teteje
házi csoki
mézes meggy
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk,
majd a többi hozzávalót fokozatosan adjuk hozzá.
Szilikon formába öntjük, hagyjuk 5 percet állni, majd
előmelegített sütőben 180 fokon kb 15-20 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tojássárgáját az édesítővel kikeverjük,
felöntjük a kókusztejjel, majd felforraljuk.
A pudingport némi vízzel kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejes
keverékhez.
Sűrűre főzzük, majd a kihűlt piskótára öntjük.
A meggyet mézzel összekeverjük, majd átesszük a süti
tetejére, végül házi csokival fedjük.
Majd egy éjjelre hűtőbe tesszük, hogy jól összeálljon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése