2015. március 4., szerda

TÚRÓ KOSÁRKÁK (GLUTÉN,LAKTÓZ,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)



Alapanyagok:
Ételallergia abc


Hozzávalók:
szükség szerint édesítő
45 dkg laktózmentes túró
2 db tojás
vaníliaaroma
2 kk konjakliszt – helyettesíthető kókuszliszttel vagy 1 cs zselatinfixel
1 ek méz
Töltelék:
3 dl házi kókusztej
1 ek házi rizskrém
édesítő
1 cs gl mentes csokoládés pudingpor – helyettesíthető cukrozatlan kakaóporral és keményítővel
Elkészítés:
Az alapanyagokat alaposan kidolgozzuk, majd nagyobb szilikon muffin formákba kosárka alakba nyomkodjuk.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb 20 perc alatt megsütjük.
A pudingot elkészítjük, majd fellazítjuk a rizskrémmel.
Ha megsültek a kosárkák, hagyjuk kihűlni, majd úgy fordítjuk ki a formából, majd megtöltjük a krémmel.

Gyümölccsel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése