2016. október 3., hétfő
"KARAMELLÁS" KOSÁRKA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók ( 6 db)
6,5 dkg Nocarb rost sütőmix (ITT)
2 db tojás
1 dl kókuszkrém
fahéj
15 gr olaj
2 ek Nocarb 1:7 édesítő (ITT)
Karamell:
10 dkg magozott cukormentes datolya
45 gr kókuszolaj
4 ek kókuszkrém
+ paleo csoki
Elkészítés:
A kosárka hozzávalóit alaposan kidolgozzuk 10 percet pihentetjük.
Majd 6 részre osztjuk, és muffin formákba nyomkodjuk (kosárkát kialakítva).
Aljukat megszurkáljuk.
Majd 180 fokos sütőben kb 15-25 perc alatt megsütjük.
A krémhez a hozzávalókat botmixerrel alaposan pépesítjük - így kapjuk a karamellt.
Majd evvel megtöltjük a kisült kosárkákat és csokival borítjuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése