2016. október 17., hétfő
TURBÓ ZSEMLE (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók (7 db)
45 dkg Mester házi kenyérliszt
1 cs porélesztő
só
olasz fűszersó
4 dkg aszalt paradicsom - apróra vágva
kb 4,1-4,2 dl víz
2 ek olaj
+ lenmag
+ növényi sajt helyettesít reszelve (pl violife)
Elkészítés:
Az összes alapanyagot jó alaposan kidolgozzuk, majd 7 egyforma zsemlét formázunk.
Sütőpapíros tepsire tesszük.
Lekenjük olajjal vékonyan a tetejét, megszórjuk sajttal vagy lenmaggal.
50 fokon kb 30 percig kelesztjük, majd 20-30 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése