2016. december 14., szerda
"SAJTSZÓSZOS" CSIRKEMELL (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
1 egész csirkemell
só
kukoricaliszt
Sajtszósz:
25 dkg reszelt növényi sajt
3 dl kókusztej
petrezselyem
szárított metélőhagyma
só
+ olaj
Elkészítés:
A csirkét megmossuk, majd csíkokra vágjuk.
Kukoricalisztbe forgatjuk, majd kisütjük.
Közben a sajtot a kókusztejjel és fűszerekkel összefőzzük (sűrű szósz lesz belőle),
A csirkemelleket visszatesszük abba a serpenyőbe amibe sütöttük és felöntjük a sajtszósszal, kb 10-20 percig kevergetés mellett összefőzzük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése