2013. március 6., szerda

EPRES-TÚRÓS FINOMSÁG (glutén,cukormentes)

Hozzávalók:

Tészta:
2 db tojás
15 dkg túró
1 ek cukrozatlan kakaópor
édesítő - ízlés szerint
Krém
1 cs epres pudingpor
0,5 l tej
25 dkg eper (nekem fagyasztott volt)
édesítő ízlés szerint
10 dkg túró

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit alaposan kikeverjük,majd előmelegített sütőben, sütőpapíros tepsiben kb 10-15 perc alatt megsütjük.
A pudingot megfőzzük,majd hozzá adjuk a túrót és a kiengedett epret (levével együtt), majd jól kikeverjük.
Egy jénai tálat előveszünk, a tésztát 3 részre osszuk és rétegezve rakjuk, tészta-puding amíg el nem fogy.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése