1 cs cukrozatlan gesztenyemassza
0,5 dl tejszín
cukrozatlan diókrém
nyírédes - ízlés szerint
cukrozatlan darált dió
0,5 tábla gluténmentes,cukormentes csokoládé
0,2 dl tejszín (2 cl)
0,5 dl tejszín
cukrozatlan diókrém
nyírédes - ízlés szerint
cukrozatlan darált dió
0,5 tábla gluténmentes,cukormentes csokoládé
0,2 dl tejszín (2 cl)
Elkészítés:
A gesztenyemasszát a 0,5 dl tejszínnel és édesítővel
összekeverjük.
Majd golyókat formázunk belőle , aminek a közepébe pici diókrémet teszünk, majd a darált dióba forgatjuk.
A csokoládét a 0,2 dl tejszínnel felolvasztjuk, majd a golyó tetejére tesszük.
Jó étvágyat!
Majd golyókat formázunk belőle , aminek a közepébe pici diókrémet teszünk, majd a darált dióba forgatjuk.
A csokoládét a 0,2 dl tejszínnel felolvasztjuk, majd a golyó tetejére tesszük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése