25 dkg gesztenyemassza - cukormentes
20 g utifűmaghéj
2 db kisebb banán
2 dl tejszín - laktózmentes (magic milk)
ízlés szerint édesítő
rumaroma
Forgatni:
10 dkg mogyorós csokoládé - glutén,laktóz, cukormentes - a legjobb a házi csoki
1 ek vaj - laktózmentes
4 ek tejszín - laktómentes (magic milk)
Elkészítés:
A hozzávalókat alaposan össze turmixoljuk, majd betesszük a hűtőbe 3-4 órára.
Ha letelt az idő, akkor golyókat formálunk belőle vizes kézzel, majd a csokoládét a vajjal és tejszínnel felolvasztjuk, majd bele forgatjuk a golyókat és rácsra tesszük.
Betesszük a hűtőbe, hogy jól lehűljön és a csoki megdermedjen rajta.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése