Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
25 dkg Nutri Free Mix per
Pane
25 dkg rizsliszt
só
1 kk szódabikarbóna vagy
sütőpor
kb 4 dl víz
2 ek útifűmaghéj
1 ek olaj
Tetejére:
olaj + szezámmag
Elkészítés:
Az összes alapanyagot
alaposan kikeverjük, kidolgozzuk, majd hagyjuk állni kb 40 percet.
Majd lisztes kézzel egy
kilisztezett deszkán átgyúrjuk, megformázzuk és egy kocka alakú szilikon
formába tesszük.
Átkenjük a tetejét
vékonyan olajjal, bevagdossuk és megszórjuk szezámmaggal.
190 fokon előmelegítjük a
sütőt, majd betesszük a kenyeret, de akkor levesszük már 160 fokra, és végig
azon sütjük kb 70-90 percet. (tűpróba!)
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése