Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
3 db tojás
édesítő (ha szükséges)
0,5 cs sütőpor
2 ek mézpótló
2 ek mézpótló
10 dkg gesztenyeliszt (itt találod)
10 dkg dió
Krém:
45 dkg laktózmentes túró
zselatin
2 ek mézpótló
2 ek mézpótló
édesítő (ha szükséges)
1,5 dl kókuszkrém (itt találod)
vaníliaaroma
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit összeturmixoljuk, majd előmelegített
sütőben 180 fokon légkeverésen kb 25 perc alatt csatos formában megsütjük.
A krém hozzávalóit is turmixoljuk, a mazsolát a végén
keverjük bele,majd ha a piskóta kihűlt, akkor ráöntjük.
Majd betesszük egy éjjelre a hűtőbe.
Másnap csokiszósszal , szőlővel díszítjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése